Θεσσαλονίκη - 23.09.1979
Χιλιάδες φοιτητές στη συναυλία του Νταλάρα
Σεισμός χθες στον πανεπιστημιακό χώρο από 30000 φοιτητές και νέους που αναρίγησαν με τα τραγούδια του Νταλάρα, τραγούδησαν και βροντοφώναξαν όλοι μαζί διαμαρτυρίες και ψηφίσματα σε κάθε είδους καταπιέσεις σ' όλο τον κόσμο, αρχίζοντας από τους Κυπρίους πρόσφυγες, τους απεργούς εργάτες της Ε.Θ.Υ.Λ και φθάνοντας μέχρι τους αγωνιστές της Παλαιστίνης, της Χιλής και της Ισπανίας. Ήταν ένα πρωτοφανές πανηγύρι χαράς, τραγουδιού και μοναδικής στα χρονικά της Θεσσαλονίκης ειρηνικής συγκέντρωσης της σπουδάζουσας Νεολαίας, που ενωμένη και συσπειρωμένη άκουσε με ιερή προσήλωση τους καλλιτέχνες και διαλύθηκε κατόπιν το ίδιο ειρηνικά...  

Ελευθεροτυπία - 30.11.1981
Γιώργος Νταλάρας - Αντίο και στις μπουάτ
Σαράντα συναυλίες με τραγούδια της τελευταίας 60ετίας.

Τηλέραμα - Μάρτιος 1983
Το κοινό δικαιώνει τον καλλιτέχνη
Δεν ξέρουμε αν μέχρι σήμερα ένα και μόνο μεγάλο όνομα του τραγουδιού στην Ελλάδα κατάφερε να γεμίσει ένα κινηματοθέατρο χωρητικότητας 1900 περίπου ατόμων - επί ένα μήνα- όπως ο Γιώργος Νταλάρας όχι μόνο απλά το γέμιζε κάθε βράδυ αλλά κατάφερε να ενοποιήσει τον κόσμο, να τον κάνει να τραγουδήσει -επιτέλους- και να νιώσει μια συντροφικότητα μέσα από το τραγούδι.

Έθνος - 1 Οκτωβρίου 1983
Ο Γιώργος Νταλάρας, για άλλη μια φορά, απέδειξε πόσο μεγάλος τραγουδιστής είναι.

Ελεύθερος Τύπος - 4 Οκτωβρίου 1983
Κι όμως δε χώρεσαν
Λαϊκό πανηγύρι και χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε τη δεύτερη συναυλία του, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Εβδομηντα τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια είχαν, από χθες το μεσημέρι, εξαντληθεί, αφήνοντας και πάλι κάποιους παραπονεμένους... Λεωφορεία ξεκίνησαν από τη Θήβα, τη Λιβαδειά, την Πάτρα, την Κόρινθο, μεταφέροντας θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή στην Καλογρέζα και το Στάδιο γέμισε ασφυκτικά.

Ακρόπολις - 5 Οκτωβρίου 1983
Κι όμως δεν ήταν όνειρο
Ο Νταλάρας γέμισε δυο φορές το Ολυμπιακό Στάδιο.

Κυριακάτικη - 8 Δεκεμβρίου 1985
Ανασταίνει το ΠΕΡΟΚΕ για να μην το πάρει η Εταιρεία Προστασίας Ζώων
Πάντα κοιτάω τον εαυτό μου από το μέλλον

Τα Νέα - 10 Φεβρουαρίου 1990
Πρεμιέρα Νταλάρα στο ΑΤΤΙΚΟΝ
Το "φρούριο" παραδόθηκε στη μουσική

Καθημερινή - 30 Ιουνίου 1992
Αφύπνιση και συσπείρωση με τραγούδι και συνθήματα
Έλληνας Σπρίνγκστιν, επαναστάτης με αιτία, ροκ σταρ, στρατιώτης ή ήρωας, με ένα όνομα: Γιώργος Νταλάρας. Οι χαρακτηρισμοί ίσως είναι υπερβολικοί, παρουσιάζουν ωστόσο με ακρίβεια το πορτρέτο του Έλληνα τραγουδιστή, όπως το σκιαγράφησαν τα αγγλικά ΜΜΕ, με αφορμή τη συναυλία που έδωσε για την Κύπρο, το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο. Ήταν μια εκδήλωση μουσική και πολιτική ταυτόχρονα. Μια συναυλία γεμάτη ένταση και συνθήματα που αφύπνισε και συσπείρωσε την κυπριακή παροικία του Λονδίνου, η οποία γέμισε ασφυκτικά τις 12000 θέσεις του κλειστού Γουέμπλει Αρένα. Μια πράξη διαμαρτυρίας για δικαιοσύνη και ελευθερία στο νησί που εισέβαλε ο Αττίλας πριν από 18 χρόνια.

Ελευθεροτυπία - 4 Φεβρουαρίου 1993
Νταλάρας και "Άγαμοι Θύται"
Οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα είναι ένα μουσικό γεγονός αδιαμφισβήτητο. Έτσι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εξάπτεται συνήθως από τη μοναδική του ικανότητα να βρίσκει για τις συναυλίες του τους πιο απρόσμενους, αλλά και ταλαντούχους συνοδοιπόρους.

Ελευθεροτυπία - Ιούλιος 1996
Οι αντάρτες Ζαπατίστας του Μεξικού ακούνε Νταλάρα